Mondzorg Oost

Verwijzen

Heb je een patiënt die bepaalde zorg nodig heeft waarvoor je de specifieke kennis en/of de middelen niet in huis hebt? We vullen jouw behandeling graag aan met onze differentiaties. Collega-tandartsen weten ons daarom vaak te vinden. Door het samen te regelen, krijgen we het mooi voor elkaar. 

Je kunt gebruik maken van het verwijsformulier hieronder of stuur een mailtje naar verwijzen@mondzorgoost.nl

Richard Suy

Differentiaties

Naast het verzorgen van de reguliere mondzorg, hebben wij de kennis, kunde en apparatuur in huis om gespecialiseerde handelingen in onze eigen praktijk uit te voeren. 

Endodontie

Onze tandarts-endodontoloog, behandelt in onze praktijk de meest bewerkelijke wortelkanaalbehandelingen. De verwachtingen zijn hoog, maar Joris Rotteveel maakt ze elke keer mooi weer waar. We noemen hem niet voor niets onze Endokoning.

Herstel en esthetiek

Esthetische mondzorg is ook een van onze specialiteiten. Wij maken graag een plaatje van elk gebit. Hoe erg het gebit er door afwijkingen, slijtage of erosie ook aan toe is.  Wij zorgen ervoor dat onze cliënten weer kunnen lachen. Bas Loomans veelal met directe technieken en Marieke Oskam met indirecte technieken.

Implantologie en chirurgie

Nathan Kinket ondersteunt het team met expertise die hij met meer praktijken deelt. Implantaten plaatsen, chirurgische verwijdering van (verstands-)kiezen, botopbouw en kleine chirurgie. Alles in eigen huis. 

Orthodontie

Een beugel is meer dan alleen het rechtzetten van tanden en kiezen. Groei beïnvloeden. Het gezicht veranderen. Willemijn Braakhuis kan dit als geen ander. Een grote organisatie met veel expertise op de achtergrond. Prachtige gebitten als resultaat.

Prothetiek

Maak kennis met Marilyn Donker;  gedreven tandprotheticus met jarenlange ervaring voor alle zorgvragen rondom prothese werk. 

usp icoon

1+ jaar
mondzorg
expertise

usp icoon

Meer dan
17000 tevreden
cliënten

9.4

Cliënt
waardering
0

Mondzorg Oost