Kopieer link
Sluiten

Maak kennis met ons team

Richard Suy

tandarts / praktijkeigenaar - BIG: 69051175802
Richard Suy

Naast gepassioneerd tandarts en praktijkeigenaar ook voorzitter Medisch Centrum Nijmegen-Oost en  per 22 april 2023 voorzitter van de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie. Jarenlang bestuurder geweest van de beroepsverenigingen ANT en na de fusie KNMT. Strijd voor en achter de schermen voor eerlijke en goede zorg. Terschelling, Gardameer, Corsica en vooral... Nijmegen. Stilstaan? Nooit...

Bas Loomans

tandarts - BIG: 09051892302
Bas Loomans

Denkt en helpt als tandarts graag mee. Altijd in voor een bakkie koffie of een partijtje golf. Bevlogen professor in de orale functieleer en restauratieve tandheelkunde  Radboudumc. Gespecialiseerd in esthetiek en gebitsslijtage. Menig publicatie op zijn naam. Begeleider van vele promovendi waaronder onze oud collega en mondhygiënist Roos van Sambeek.
Motto? 'Nu ik er toch ben!'

Mariëlla Hordijk

tandarts - BIG: 19909340302
Mariëlla Hordijk

Staat haar mannetje. Zegt waar het op staat. Racefiets en lekker eten. Kinderen en angstige voelen zich fijn bij haar. Tandarts met zorg en rust.

Janneke van de Graaf

tandarts - BIG: 59061446202
Janneke van de Graaf

Jaren ervaring opgedaan als tandarts algemeen practicus in Amsterdam en Maarssen. Momenteel werkzaam binnen ons team op maandag en vrijdag en verhuisde inmiddels terug van Amsterdam naar...  Nijmegen Oost! Reizen is haar niet vreemd en ontdekt de wereld graag. Wel bijzonder; het lijkt wel alsof ze hier al jaren werkt. Zo vertrouwt.

Anke Smulders

tandarts - BIG: 59912319202
Anke Smulders

Kleine vrouw met enorme glimlach. What you see is what you get. Twee rechterhanden. Wisselt haar werk als tandarts moeiteloos af met een verbouwing thuis. 

Joris Rotteveel

endodontoloog - BIG: 39055775502
Joris Rotteveel

Onze Endokoning. Kent zijn kanalen. Breed geïnteresseerd. Ontdekt de natuur het liefst met een bakfiets vol kinderen. Duikt met volle overgave in elke klus. Gaat pas naar huis als hij tevreden is.

Bram Arets

tandarts - BIG: 29915733202
Bram Arets

Bram is afkomstig van twee vooraanstaande klinieken om naast de algemene tandheelkundige werkzaamheden de integrale behandelplannen op te stellen. Met één been in onze praktijk, en het andere in zijn eigen zojuist verworven praktijk. Druk doende om alles eigen te maken en op te bouwen, boven de rivieren.

Marieke Oskam

tandarts - BIG: 19913669602
Marieke Oskam

Gaf haar werkplek als kindertandarts op voor Mondzorg Oost. Digitale technieken en uitgebreide brugwerkconstructies zijn haar ding. 

Ellen Smeets-Draayer

tandarts - BIG: 49053186602
Ellen Smeets-Draayer

Ellen heeft haar hele praktijk verhuisd naar Mondzorg Oost. Met een lach geintegreerd alsof het nooit anders is geweest. Zorgzaam en begaan. Wel haar eigen telefoonnummer.

Willemijn Braakhuis

tandarts voor orthodontie - BIG: 19058323802
Willemijn Braakhuis

Overgevlogen uit Amsterdam met een schatkist aan kennis en kunde. Zet je tanden recht voor een blijvend mooi gezicht.

Nathan Kinket

chirurgie & implantologie - BIG: 69911505702
Nathan Kinket

Verstandskies verwijderen? Implantaat zetten zodat je tandarts weer iets mooi terug kan maken? Nathan maakt het iedere keer weer mooi waar. Naast onze praktijk zien meerdere praktijken hem graag werkzaam.

Luuk Crins

tandarts- BIG: 29922509102
Luuk Crins

Met een zuidelijk accent komt Luuk je lachend tegemoet. Promovendus aan het Radboudumc en werkt samen met professor Bas Loomans aan herstel van gebitten met extreme slijtage.

Marilyn Donker

tandprotheticus
Marilyn Donker

Marilyn is tandprotheticus en dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van protheses.Een kunstgebit of klikgebit? Je bent aan het goede adres. Ondertussen haalt Marilyn met haar aanstekelijk enthousiasme ook nog nieuwe collega's binnen.

Linda Brauer

mondhygiëniste / restauratieve aantekening
Linda Brauer

Duidelijkste mondhygiëniste in Nijmegen en omgeving. Zegt waar het op staat. Professioneel en betrokken. Komt op voor je tandvlees. Bij haar ben je in goede handen. 


Lynn Franssen

mondhygiëniste / docent
Lynn Franssen

Mondhygiëniste en docent aan de Hogeschool Utrecht. Inderdaad, Lynn helpt mee om de mondhygiënisten van de toekomst op te leiden. Maar zelf ook niet uitgeleerd. Combineert haar werkende leven met een Master!

Isa Zandstra

mondhygiënist
Isa Zandstra

Ontspannen bezig om onze clientèle rustig te leren kennen. Zorg voor kinderen hoog in 't vaandel. Nu nog een foto op deze site.

Geraldine .

receptioniste
Geraldine .

Stralend middelpunt van de praktijk. Luistert graag en goed. Bewaart en bewaakt het overzicht.

Whitley .

receptioniste / planning
Whitley .

Powerhouse die op 1 september 2023 is gestart aan de balie op de donderdag en vrijdag. Evenementen, planning, gastvrouw. Wat een mooie combinatie van werkervaring en karakter.

Eline .

preventie-assistente
Eline .

Afkomstig van een vooraanstaande praktijk voor reconstructieve tandheelkunde. Mondzorg heeft weinig geheimen voor Eline. Verre vakanties en zorg dichtbij. Eline volgt de opleiding tot paro-preventieassistent ook nog, naast haar werkzaamheden, aan het Radboudumc. Een doorpakker dus!

Manon .

preventie-assistente / coördinator
Manon .

Preventie-assistente in de turbostand. Maakt het graag helder en duidelijk. Haalde hoogste punten ooit bij de opleiding tot tandartsassistente. Bewijst elke werkdag dat dat terecht was.

Radhika .

tandarts -assistente
Radhika .

Met een partner in de orthodontie en werkervaring meegenomen uit Zoetermeer, verwelkomen we Radhika als nieuwe collega in het Nijmeegse. Heeft vol overtuiging de keus gemaakt om zich aan te sluiten bij Mondzorg Oost, en we hebben er alle vertrouwen in dat dit een goede match is!

Sanne .

paropreventie-assistente
Sanne .

Sanne ondersteunt alle tandartsen en heeft ook haar eigen programma bij de mondhygiënisten waar haar kwaliteiten echt tot haar recht komen. Een schat aan ervaring en een gemis bij de praktijk waar ze vandaan komt.

Lisa .

praktijkmanager
Lisa .

Voor en achter de schermen onmisbaar. Bij drukte en chaos op haar best. Roept regelmatig: 'Is al klaar!' Snapt mensen én computers. Hoe groter de stapel papier, hoe meer overzicht ze lijkt te hebben.

Dominique .

preventie-assistente / orthodontie
Dominique .

Duizendpoot met veel ervaring in de mondzorg. Beugelt tot in de perfectie. Aanstekelijk enthousiast. Draait haar hand niet om voor een verbouwing thuis. 

Silke .

tandarts-assistente, in opleiding
Silke .

Van huis uit schoonheidsspecialist, dus vertrouwd om met precisie dicht op het gezicht te werken en heeft het verzorgende van nature. Silke komt bij ons in opleiding tot tandartsassistente, begeleid door de professionele opleider Edin. Nog even wennen aan een nieuwe setting en andere sector, maar maakt het elke dag al waar!

Iris .

tandarts-assistente / orthodontie
Iris .

Iris is van twee markten thuis: Gediplomeerd diëtiste en tandartsassistente. Welke mooiere combinatie is er denkbaar in de preventieve mondzorg? Zelfzorg zit 'm in poetsgedrag en voeding. 

Xenia .

tandarts-assistente/ laborant
Xenia .

Xenia is al een vertrouwd gezicht voor veel patiënten. Staat al jaren op website en magazine foto's. Na haar opleiding aan de slag gegaan bij collega-praktijken, en nu volleerd weer hier aan de slag gegaan. Haar 'Guilty pleasure'? Laboratoriumwerk afwisselen met assisteren bij uitgebreide reconstructies.

Claudia .

preventie-assistente
Claudia .

Claudia heeft haar voorliefde gevonden in de kindertandheelkunde. Met het oog op preventie en een voorgeschiedenis bij de jeugdzorg. Tandartsen vechten erom om haar aan de stoel te krijgen. Precies snel en Kroatië.

Yasmin .

tandarts-assistente
Yasmin .

Nee, u ziet niet dubbel. Bij de apotheek staat haar tweelingzus. Hospitality en de horeca als achtergrond maar meer interesse in de zorg voor anderen. Vanaf dag een al vertrouwd in de praktijk. Momenteel met zwangerschapsverlof!

Iris 2 .

tandarts-assistente / orthodontie
Iris 2 .

Na 5 jaren fijn te hebben gewerkt in een orthodontie praktijk van een gewaardeerd collega toe aan een nieuwe uitdaging. We zien dat ze helemaal op haar plek is in ons orthodontie team. Maar ook druk bezig in de algemene praktijk om alle tandartsen te ondersteunen. Dan heb je wel wat in je mars.

Nu nog een foto op deze site.

Isabelle .

preventie-assistente
Isabelle .

Was toe aan een nieuwe uitdaging en dit gevonden bij Mondzorg Oost. Bij de firma EDIN versneld door twee opleidingen heen! In Noorwegen gevonden waar ze naar zocht, sneeuw en de liefde. Nu maakt Isabelle zich op voor emigratie. Eerst nog een welverdiende vakantie.

Ann Catrin Pöhlmann

tandarts
Ann Catrin Pöhlmann

Gepromoveerd in Berlijn, een indrukwekkend tandheelkundig portfolio en in de vrije tijd ook nog ski lerares. Duitse grondigheid gecombineerd met een gezellige Nijmeegse manier van leven. Nog even, en ze start haar werkzaamheden bij ons!

Evelien .

tandarts-assistente, in opleiding
Evelien .

Horeca achtergrond. Hospitality. Patiënt centraal. Om vervolgens de opleiding tot preventie assistent bij de firma Edin er nog even naast te doen. Nu met zwangerschapsverlof!

Nathalie .

interieur-verzorger
Nathalie .

Hoe blij kun je zijn aan 't eind van de werkdag als Nathalie alles weer klaar maakt voor de volgende ochtend? En dat gezellig en goedlachs!

Ingrid .

tandarts-assistente
Ingrid .

Steun en toeverlaat van Ellen Smeets-Draayer. Kent haar patiënten. Haar passie ligt bij het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking.

Anja .

tandarts-assistente
Anja .

Trouwe assistente bij Ellen Smeets-Draayer. Assisteert vol enthousiasme op dinsdag en woensdag. Soms met accordeon.

Figure D
image

Het is ons gezamelijke doel u de beste zorg te bieden.

Wij regelen onze zaakjes graag goed. Maar sommige zaken hebben we echt extra mooi voor elkaar. Wij hebben álles in huis om het hele pakket aan mondzorg te leveren: tandartsen, mondhygiënistes, en de beste assistentes. En allemaal gediplomeerd zoals het hoort. Wij werken alleen met de beste materialen, richtlijnen, protocollen, apparatuur en technieken. Bij ons kom je geen grijze randjes langs kroonranden of grijze vullingen tegen. Wij gaan voor echt en blijvend mooi.

We bieden de meest moderne mondzorg in een prachtig monumentaal pand. Bij ons krijg je de zorg die je verdient. En als je afspraak daarom wat uitloopt, doen we daar niet moeilijk over. En door onze flexibele en goed ontwikkelde manier van plannen en organiseren hoeven andere cliënten niet te wachten.

Mondzorg Oost