Kopieer link
Sluiten

Maak kennis met ons team

Richard Suy

tandarts / praktijkeigenaar - BIG: 69051175802
Richard Suy

Naast gepassioneerd tandarts en praktijkeigenaar ook voorzitter Medisch Centrum Nijmegen Oost en bestuurslid KNMT & NTV. Begenadigd ondernemer. Strijd voor en achter de schermen voor eerlijke en goede zorg. Terschelling, Corsica en vooral... Nijmegen. Stilstaan? Nooit...

Vacature voor toppers!

tandarts assistent of mondhygiënist
Vacature voor toppers!

We zoeken een fijne collega die in een supergemotiveerd en vriendelijk team zou willen werken. Opleiding tot tandartsassistent bij de opleider Edin behoort tot de mogelijkheden. Aantal dagen in overleg. 

Voor zwangerschapsvervanging zoeken we ook een waarnemend mondhygiënist, affiniteit met (initiële) parodontologie.


Voor vragen kun je contact opnemen met Lisa Tunnessen.

Janneke Groot

tandarts - BIG: 69926002702
Janneke Groot

Jaren ervaring opgedaan op de tandartsen spoedpost (Spoedplein CWZ). Door veel collega's in de kring gewaardeerd. Goedslachs en gezellig.

Anke Smulders

tandarts - BIG: 59912319202
Anke Smulders

Kleine vrouw met enorme glimlach. What you see is what you get. Twee rechterhanden. Wisselt haar werk als tandarts moeiteloos af met een verbouwing thuis. 

Bas Loomans

tandarts - BIG: 09051892302
Bas Loomans

Denkt en helpt als tandarts graag mee. Altijd in voor een bakkie koffie of een partijtje golf. Bevlogen professor in de orale functieleer en restauratieve tandheelkunde   Radboudumc. Gespecialiseerd in esthetiek en gebitsslijtage.
Motto? 'Nu ik er toch ben!'

Mariëlla Hordijk

tandarts - BIG: 19909340302
Mariëlla Hordijk

Staat haar mannetje. Zegt waar het op staat. Racefiets en lekker eten. Kinderen en angstige voelen zich fijn bij haar. Tandarts met zorg en rust.

Geraldine van den Hof

receptioniste
Geraldine van den Hof

Stralend middelpunt van de praktijk. Luistert graag en goed. Bewaart en bewaakt het overzicht.

Manon Hendriks

preventie-assistente / coördinator
Manon Hendriks

Preventie-assistente in de turbostand. Maakt het graag helder en duidelijk. Haalde hoogste punten ooit bij de opleiding tot tandartsassistente. Bewijst elke werkdag dat dat terecht was.

Joris Rotteveel

endodontoloog - BIG: 39055775502
Joris Rotteveel

Onze Endokoning. Kent zijn kanalen. Breed geïnteresseerd. Ontdekt de natuur het liefst met een bakfiets vol kinderen. Duikt met volle overgave in elke klus. Gaat pas naar huis als hij tevreden is.

Britt Vergeer

tandarts - BIG: 29923610202
Britt Vergeer

Bestuurlijk actief voor de Tandheelkundige Faculteits Vereniging geweest, dus veel gezien en meegemaakt. Serieus wanneer het moet.

Eline Peperzak

preventie-assistente
Eline Peperzak

Afkomstig van een vooraanstaande praktijk voor reconstructieve tandheelkunde. Mondzorg heeft weinig geheimen voor Eline. Verre vakanties en zorg dichtbij.

Bram Arets

tandarts - BIG: 29915733202
Bram Arets

Bram is afkomstig van twee vooraanstaande klinieken om naast de algemene tandheelkundige werkzaamheden de integrale behandelplannen op te stellen. 

Marieke Oskam

tandarts - BIG: 19913669602
Marieke Oskam

Gaf haar werkplek als kindertandarts op voor Mondzorg Oost. Digitale technieken en uitgebreide brugwerkconstructies zijn haar ding. 

Ellen Smeets-Draayer

tandarts - BIG: 49053186602
Ellen Smeets-Draayer

Ellen heeft haar hele praktijk verhuisd naar Mondzorg Oost. Met een lach geintegreerd alsof het nooit anders is geweest. Zorgzaam en begaan.

Willemijn Braakhuis

tandarts voor orthodontie - BIG: 19058323802
Willemijn Braakhuis

Overgevlogen uit Amsterdam met een schatkist aan kennis en kunde. Zet je tanden recht voor een blijvend mooi gezicht.

Nathan Kinket

chirurgie & implantologie - BIG: 69911505702
Nathan Kinket

Verstandskies verwijderen? Implantaat zetten zodat je tandarts weer iets mooi terug kan maken? Nathan maakt het iedere keer weer mooi waar. Naast onze praktijk zien meerdere praktijken hem graag werkzaam.

Linda Brauer

mondhygiëniste / restauratieve aantekening
Linda Brauer

Duidelijkste mondhygiëniste in Nijmegen en omgeving. Zegt waar het op staat. Professioneel en betrokken. Komt op voor je tandvlees. Bij haar ben je in goede handen.


Roos van Sambeek

mondhygiëniste
Roos van Sambeek

Lieve mondhygiëniste alom gewaardeerd in het team. Voorkomen is beter dan genezen. Goedlachs en begripvol. Epidemiologe, doet onderzoek naar het voorkomen (frequentie) en bestrijden van (welvaarts-)ziekten.

Luuk Crins

tandarts- BIG: 29922509102
Luuk Crins

Met een zuidelijk accent komt Luuk je lachend tegemoet. Promovendus aan het Radboudumc en werkt samen met professor Bas Loomans aan herstel van gebitten met extreme slijtage.

Sanne Huls

paropreventie-assistente
Sanne Huls

Sanne ondersteunt alle tandartsen en heeft ook haar eigen programma bij de mondhygiënisten waar haar kwaliteiten echt tot haar recht komen. Een schat aan ervaring en een gemis bij de praktijk waar ze vandaan komt.

Lisa Tunnessen

praktijkmanager
Lisa Tunnessen

Voor en achter de schermen onmisbaar. Bij drukte en chaos op haar best. Roept regelmatig: 'Is al klaar!' Snapt mensen én computers. Hoe groter de stapel papier, hoe meer overzicht ze lijkt te hebben.

Dominique Leenders

preventie- / orthodontieassistente
Dominique Leenders

Duizendpoot met veel ervaring in de mondzorg. Beugelt tot in de perfectie. Aanstekelijk enthousiast. Draait haar hand niet om voor een verbouwing thuis. 

Deborah Jansen

preventie- / orthodontieassistente
Deborah Jansen

Levendige preventie-/orthodontie-assistente. Never a dull moment. Handig, snel en energiek. Heeft zelfs energie over om haar boerderij te runnen. Niet gek te krijgen.

Siona Finch

preventie-assistente
Siona Finch

Stille, fijne kracht. Warm en zachtaardig. Veelal aan de balie te vinden.

Iris van Druten

tandarts-assistente
Iris van Druten

Iris is van twee markten thuis: Gediplomeerd diëtiste en tandartsassistente. Welke mooiere combinatie is er denkbaar in de preventieve mondzorg? Zelfzorg zit 'm in poetsgedrag en voeding. 

Pam Nieuwenhuizen

preventie-assistente
Pam Nieuwenhuizen

Stille kracht. De motor van een praktijk. Werkt graag anderen in en heeft een streepje voor bij laboratoriumwerkzaamheden. Eerlijk en vol rust. 

Claudia Meeuwsen

preventie-assistente
Claudia Meeuwsen

Claudia heeft haar voorliefde gevonden in de kindertandheelkunde. Met het oog op preventie en een voorgeschiedenis bij de jeugdzorg. 

Yasmin Klaassen

tandarts-assistente in opleiding
Yasmin Klaassen

Nee, u ziet niet dubbel. Bij de apotheek staat haar tweelingzus. Hospitality en de horeca als achtergrond maar meer interesse in de zorg voor anderen. Vanaf dag een al vertrouwd in de praktijk.

Marloes Geerken

Receptioniste
Marloes Geerken

Jarenlang thuis in de tandheelkunde en tandtechniek en na een tijdelijk uitstapje in de cosmetiek weer terug naar waar haar hart ligt. Aan de balie te vinden om de alle afspraken te beheren.

Marilyn Donker

tandprotheticus
Marilyn Donker

De tandprotheticus is dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van protheses die uit de mond zijn te nemen. Of het nu gaat om een volledig kunstgebit, een gedeeltelijke-, of frameprothese of een overkappingsprothese op wortels of implantaten.’

Stephanie Van Harmelen

preventie-assistente
Stephanie Van Harmelen

Al jaren vertrouwd in de mondzorg van Nijmegen. Toe aan een nieuwe uitdaging en dit gevonden bij Mondzorg Oost. Als top chefkok nu koken in andermans keuken, en dat is gewoon even wennen.

Erik Van Beek

tandtechnicus
Erik Van Beek

Al meer dan 20 jaar bij ons in beeld en kent alle ins en outs van de prothetiek en tandtechniek. Samen met tandprotheticus Marilyn Donker een zeer ervaren koppel.

Ingrid van Kempen-Detmers

tandarts-assistente
Ingrid van Kempen-Detmers

Steun en toeverlaat van Ellen Smeets-Draayer. Kent haar patiënten. Haar passie ligt bij het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking.

Jolanda Willemsen

interieur verzorgster
Jolanda Willemsen

Hoe blij kun je zijn aan 't eind van de werkdag als Jolanda alles weer klaar maakt voor de volgende ochtend? En dat gezellig en goedlachs!

Anja Wenting

tandarts-assistente
Anja Wenting

Trouwe assistente bij Ellen Smeets-Draayer. Assisteert vol enthousiasme op dinsdag en woensdag. Soms met accordeon.

Figure D
image

Het is ons gezamelijke doel u de beste zorg te bieden.

Wij regelen onze zaakjes graag goed. Maar sommige zaken hebben we echt extra mooi voor elkaar. Wij hebben álles in huis om het hele pakket aan mondzorg te leveren: tandartsen, mondhygiënistes, en de beste assistentes. En allemaal gediplomeerd zoals het hoort. Wij werken alleen met de beste materialen, richtlijnen, protocollen, apparatuur en technieken. Bij ons kom je geen grijze randjes langs kroonranden of grijze vullingen tegen. Wij gaan voor echt en blijvend mooi.

We bieden de meest moderne mondzorg in een prachtig monumentaal pand. Bij ons krijg je de zorg die je verdient. En als je afspraak daarom wat uitloopt, doen we daar niet moeilijk over. En door onze flexibele en goed ontwikkelde manier van plannen en organiseren hoeven andere cliënten niet te wachten.

Mondzorg Oost